f
^

Newborn Hester

Bij een newborn reportage ontmoet je natuurlijk verschillende baby’s, de 1 krijgt niks mee van een reportage en slaapt heerlijk door en de ander wil alles mee maken en gaat niet slapen en zijn soms zelfs wat verdrietig..

Zo ontmoete ik Hester: een mooi, lief klein meisje wat heerlijk lag te slapen in haar wieg toen ik binnen kwam.
We dachten “dat komt goed uit, meteen maar op de foto!” eerst in haar jurkje en daarna bloot, maar bij het optillen uit de wieg werd ze al wakker en vond ze het wel erg interessant wat er allemaal gebeurde dus bleef wakker, zo lang dat ze er wat huilerig van werd want ze was stiekem toch ook wel heel erg moe..

Op zulke momenten kun je met wat geduld tussendoor ook erg mooie foto’s maken, al is het veilig bij papa en mama in de armen…
En uiteindelijk viel ze toch nog in slaap, kijk maar mee:

 

kl_MG_9750.zw kl_MG_9780 kl_MG_9822 kl_MG_9799.zw kl_MG_9821 kl_MG_9914 kl_MG_9933 kl_MG_9941 kl_MG_9771 kl_MG_9755 kl_MG_9764 kl_MG_0041

 

 

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon