f
^

Geboortekaartje Ilse

Roy en Tineke wouden graag dat ik het geboorte kaartje voor hun ging maken, ze kwamen langs en vonden ons geboorte kaartje van Thijs erg mooi, Leuk! een drieluik ontwerpen. 🙂
Een paar dagen later mailden ze me weer of het papier ook anders kon, deze vraag vond ik weer leuk, ik hou er wel van als iemand het anders dan “normaal” wil, na het bekijken van wat verschillende papier soorten waren ze er al snel uit, voor een klein motiefje in het papier en achter gewoon egaal.
Toen Ilse eenmaal geboren was belde Roy me trots en blij op dus snel een reportage inplannen!
Wat een lief klein meisje lag daar in de armen van een trotse mama, nog even wat drinken en voor de camera, en wat is het resultaat mooi geworden.

kl_MG_2865 kl_MG_0124 kl_MG_0166 kl_MG_0109 kl_MG_0199 kl_MG_0047 kl_MG_0045 kl_MG_0039

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon